Néhány hónappal ezelőtt Berényi András és Morber Janka gondolt egy merészet: jó lenne egy olyan szakácskönyvet készíteni, ahol az ügyvédeket a saját vagy a kedvenc receptjükön keresztül ismerhetné meg az olvasó. Ehhez az ötlethez szívesen csatlakoztak a könyvben szereplő ügyvédek, így egy olyan kiadványt sikerült készíteni, ami jóval túlmutat a klasszikus szakácskönyv fogalmán.
Ajánljuk minden jogász és nem jogász gasztronómiát kedvelőnek, hiszen itt a kovászos kenyértől kezdve, a vietnámi pho levesen át, akár a sous vide kacsamell elkészítésének módját is megtalálhatjuk.
Próbálják ki a recepteket, főzzenek együtt, és néhány pohár bor után mindenképp olvassák el a kötet végén Borbély Zoltán rendhagyó gasztrotörténetét, ami biztos mosolyt csal az arcukra.
Kiadvány | |
ISBN | 978 963 258 507 9 |
Megjelenés éve | 2020 |
Formátum | 210x240mm, keménytáblás |
Terjedelem (oldalszám) | 88 |
Megrendelőlap
Megrendelés esetén kérjük, töltse le a megrendelőlapot és juttassa vissza beszkennelve e-mail címünkre vagy a +36 1 349 7600 fax számra.Megrendelőlap
letöltése (PDF)