ORAC Kiadó

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a Novissima jogi-gazdasági könyvesbolt június 21-én (pénteken) zárva tart.

Az eddigiektől eltérően már nem kettő, hanem csak egy szolgáltatóval folytatódik az ügyvédi kar munkájának segítése, így a JogTudor program keretében csak a HVG-ORAC Jogkódexe lesz elérhető, azt viszont minden kamarai nyilvántartott - tevékenységének folytatása alatt - a tagdíj fejében alanyi jogon (ingyen) kapja. A Budapesti Ügyvédi Kamara elnökségének 2016. június 13-i ülésén hozott döntése értelmében kiadónk 2016. július 1-jétől két és fél éven keresztül kizárólagos jelleggel több mint 7 600 felhasználónak (ügyvédnek, alkalmazott ügyvédnek, külföldi jogi tanácsadónak, ügyvédjelöltnek, európai közösségi jogásznak és a Kamara személyzetének) szolgáltatja online jogi adatbázis termékét. Ez a döntés komoly elismerés kiadónk munkatársai számára, akik azt is tudják, hogy egyúttal hatalmas felelősséget is jelent!

Akik eddig is a HVG-ORAC Jogkódex jogi adatbázisát használták, nekik teendőjük nincsen, automatikusan meghosszabbítottuk a hozzáférésüket 2018. december 31-ig.

Akik eddig az Opten Optijus termékét használták a JogTudor keretében, nekik kiadónk 2016. június 29-én elküldte felhasználónevüket és jelszavukat, valamint azt, hogy milyen szolgáltatásokat és hogyan fognak tudni elérni.

Újdonság még, hogy a JogTudor program résztvevői 50% kedvezménnyel vásárolhatják meg kézikönyveinket, valamint 25% kedvezménnyel fizethetnek elő szaklapjainkra és jelentkezhetnek szemináriumainkra! Ezeket a kedvezményeket ügyfeleink kizárólag a honlapunkon történő vásárlásaik során tudják igénybe venni, és csak úgy, ha oldalunkra a JogTudor programban kiosztott Jogkódex felhasználói nevükkel és jelszavukkal jelentkeznek be.

A JogTudor program résztvevői további kedvezményeket vehetnek majd igénybe a HVG Kiadó Zrt. és az Anglofon Studio bizonyos termékeire. A kedvezmények igénybevételének technikai kivitelezése jelenleg folyamatban van, annak elkészültét követően további tájékoztatást fogunk adni.

Amennyiben felhasználóinknak bármilyen problémájuk adódna, az alábbi elérhetőségeken kérhetnek segítséget:
helpdesk@hvgorac.hu
+36 1 340-2304 / +36 1 340-2305