ORAC KiadóINGYENES WEBINÁRIUM

Mire figyeljen a munkáltató egy kismama visszatérésekor?

Gyakori kérdések és válaszok, legfőbb tudnivalók, fontos részletek a kismamák visszafoglalkoztatásával kapcsolatban. A webinárium végén a hallgatók kérdéseinek megvitatására is lesz lehetőség.

Előadók

Dr. Gera Dániel

Dr. Gera Dániel

2015-ben csatlakozott a Schönherr magyarországi irodájához, ahol jelenleg partnerként, a munkajogi praxis vezetőjeként dolgozik és 2023-ban átvette az iroda vezetését is.
Több mint 18 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, elsősorban a munkajog, a társasági jog és az adatvédelem területén. Munkája során a napi jellegű tanácsadás és peres képviselet mellett részt vett számos vállalatfelvásárlással, átszervezéssel és létszámcsökkentéssel kapcsolatos ügyben.
Karrierjét az egyik magyarországi "Big Four" könyvvizsgáló és tanácsadó cég társult ügyvédi irodájában kezdte, ahol kiemelkedő tapasztalatokat szerzett mindenekelőtt a társasági joggal és munkajoggal kapcsolatban, beleértve a munkajogi jogviták kezelését, illetve perek vitelét is. Később egy francia hátterű nemzetközi ügyvédi irodában dolgozott a társasági és munkajogi csoport tagjaként. Az elmúlt időszakban számos vállalkozás számára nyújtott támogatást vezetői szerződésekkel, távmunkával, belső vizsgálatokkal, átszervezésekkel, valamint külföldi személyek foglalkoztatásával kapcsolatban. Pályafutása során az ügyfelek lehető legszélesebb körével dolgozott együtt, az energiaipartól kezdve az autóiparon át egészen a vendéglátásig, illetve ingatlanszektorig.
Dániel rendszeresen tart szemináriumokat és konferencia előadásokat, számos magyar és idegen nyelvű írás szerzője. A magyar mellett angolul, németül és franciául beszél, nemzetközi szakmai közösségek aktív tagja.

Dr. Halmosi Dóra

Dr. Halmosi Dóra

2022 óta dolgozik a Schönherr Hetényi Ügyvédi Irodában ügyvédjelöltként. Szakterülete a munkajog és a vitarendezés, valamint a tranzakciós munkák munkajogi és compliance vetületében rendelkezik tapasztalattal. Dóra 2020-ban szerezte meg jogi diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, amelyet a Lund Egyetemen (Svédország) töltött félévével és a Panthéon Sorbonne (Franciaország) európai üzleti jogból szerzett LL.M. diplomájával egészített ki. Korábban egy magyarországi ügyvédi irodában volt ügyvédjelölt, gyakornokként pedig a GVH-nál és a Fővárosi Törvényszéken is tapasztalatot szerzett.

Időpont

2024. június 26.

15:00-16:00

Helyszín

Online, Webex felület

Részvételi díj

Az esemény látogatása ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.


Az esemény támogatója: