ORAC Kiadó

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a Novissima jogi-gazdasági könyvesbolt június 21-én (pénteken) zárva tart.

2022. március végén megváltozott a HVG-ORAC Kiadó tulajdonosi szerkezete. A kiadóhoz eddig is szorosan kapcsolódó szakemberek lettek a tulajdonosok: dr. Frank Ádám, aki 2010 óta a társaság ügyvezetője és dr. Dancs Gábor, aki 2011 óta az elektronikai üzletág vezetője. A tulajdonosváltással a kiadó kilépett a HVG-cégcsoportból. 

Mind a társaság vezetői, mind a munkavállalói változatlan formában dolgoznak tovább, de 2022 áprilisától már új, ORAC Kiadó név alatt szolgálják kiadványokkal a jogásztársadalmat, a joghallgatókat és a jog iránt érdeklődő szakembereket. A kínálatban megmaradnak az eddig megjelent HVG-ORAC-könyvek, kiadónk továbbviszi a jogi szaklap portfólióját, valamint a jövőben is szolgáltatja a Jogkódexet, az online jogi adatbázist és tudástárat. A sárga-bordó megjelenés ugyancsak ismerős marad a szakkönyvek iránt érdeklődőknek. Az új névhez azonban új weboldal kapcsolódik majd, hamarosan már a www.orac.hu címen találják meg kiadónkat.

A célok változatlanok: az ORAC hazai tulajdonú, független tartalomszolgáltatóként továbbra is a jog megismeréséhez, a jogalkalmazási kihívásokhoz és a jogtudomány műveléséhez nyújt támogatást színvonalas szakirodalommal, jogi adatbázis termékkel és képzésekkel.