ORAC Kiadó

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a Novissima jogi-gazdasági könyvesbolt július 12-én (pénteken) és július 18-19-ig zárva tart.

Jogkodex.hu - Próbálja ki, kattintson rá! Kiadónk egy hosszabb termékfejlesztési projektje ért véget 2024 áprilisában, amelynek utolsó fázisaként a weboldal dizájnját is megújítottuk. Ezzel immár kijelenthető, hogy a Jogkódexnek két platformja van: a letölthető szoftver és a jogkodex.hu weboldal. 

A weboldal használható ingyenes üzemmódban, de a fizetős tartalmakért és funkciókért az előfizetők beléphetnek a szoftveren is használt belépőkódjaikkal. Tipp: amennyiben a szoftver szerinti tartalmi fát keresi, úgy a belépést követően kattintson a bal felső sarokban található „Adatbázisok” feliratra. 

A platform böngészőre optimalizált használatot tesz lehetővé telefonján és táblagépén is. A mobileszközökön is választhat az ingyenes és az előfizetői üzemmód közül. Tipp: amennyiben telefonja kijelzője kicsi és emiatt zavaróak a jogszabályba ágyazott piktogramok, úgy a Beállítások menüpontban a „Kapcsolódó dokumentumok ikonjainak megjelenítése” alatt vegye ki a pipát a „jogszabályszövegbe ágyazva telefonon is” feliratnál.