ORAC Kiadó

2021. január 1-jétől a folyóirat főszerkesztője Horváth M. Tamás, DSc, egyetemi tanár (Debreceni Egyetem), kúriai bíró lett, aki Vörös Imre professzortól „vette át a stafétabotot”. Vörös Imre (a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, volt alkotmánybíró) 49 éven át, 1972-től állt ­­­ különböző pozíciókban ­­­ a Jogtudományi Közlöny élén, és a jogélet egyik legrangosabb fórumává fejlesztette a lapot. A jövőben a szerkesztőbizottság vezetőjeként vesz részt a folyóirat kiadásában.

Az új szerkesztői csapat tagjai január 1-jétől: Szeibert Orsolya egyetemi tanár (ELTE), Bartha Ildikó habil. egyetemi docens (Debreceni Egyetem) és Udvary Sándor habil. egyetemi docens (Károli Gáspár Református Egyetem).

A folyóirat a 76. évfolyamát, tehát 2021-et új külsővel, azaz új borítóval indította el, és az olvasók más formai újítással is találkozhatnak, például a szerkesztők az egyes tanulmányokhoz ezentúl tárgyszavakat rendelnek, amelyek a főszöveg elé kerültek.

A Kiadó fontosnak tartja, hogy a patinás folyóirat a jövőben is megjelenjen nyomtatott formában, ugyanakkor a néhány éve bevezetett szolgáltatásával egyre több olvasóhoz már online jut el.