ORAC Kiadó

Nagy sikerrel zárult az ORAC Academy által szervezett „Alkalmazott pszichológia masterclass jogászoknak” című hétalkalmas képzésünk, melyet idén első alkalommal szerveztünk meg. A képzési program kialakításában Gábor Fanni, az ORAC Kiadó képzési üzletágának vezetője és Dr. Vajda János ügyvéd-pszichológus vett részt. Vajda Jánoson kívül további meghívott előként szerepelt Dr. Grád András ügyvéd-pszichológus, Dr. Lantos Judit ügyvéd-mediátor, Dr. Mailáth Nóra klinikai szakpszichológus és Györffy Kinga retorikai storytelling tanácsadó és tréner, az "Add elő magad" című könyv szerzője. A képzésen ügyvédek, jogtanácsosok, bírók voltak jelen, akik aktív részvételükkel és kérdéseikkel formálták még gyakorlatiasabbá az átadott tudást. Köszönjük a partneri együttműködést a Dentons Réczicza Ügyvédi irodának

Hadd idézzünk néhányat a visszajelzések közül:

„Olyan kiegészítő képzés, amely egyetlen egyetemi kurzuson sem volt eddig elérhető, sokrétű ismeret, gyakorlati szempontok, alkalmazhatóság.”

„Bárkinek hasznos lehet egy ilyen képzés, aki tudatosabbá akarja tenni a mindennapjait akár a munkában, akár a magánéletben.”

„Az alábbi képzést nem csak jogászoknak ajánlom, mivel rengeteg olyan alapvetően fontos információt tartalmazott, ami magánemberként is meglehetősen hasznos volt véleményem szerint.”

„Gyakorló ügyvédeknek ajánlom, akiknek a praxisában meghatározó a bírósági eljárás.”

„Hiánypótló és rendkívül fontos képzésben volt részünk, annak elméleti és gyakorlati része is azonnal hasznosítható az ügyvédi praxisban és a mindennapokban.”

A képzésnek tervezünk folytatást az év második felére, ugyanerre a képzésre pedig jövő év elején lehet jelentkezni. 

A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

„Ügyvéd úr, lehet egy gyors kérdésem?” – Ügyvédként hogy árazzuk be a tudásunkat, az időnket, magunkat? 

Március 23-án indul az ORAC Academy legújabb rapid képzése, melyen az ügyvédi munkadíj optimalizálása témájában fog előadni Dr. Újszászi Bogár László, az etikus meggyőzés hazai szaktekintélye. 

Ízelítő a témákból: 

  • Hogy mérjem fel elsőre a mozgásteret egy megbízási díj meghatározásában?
  • Hogyan képviseljem az elsőre magasnak tűnő óradíjat?
  • „Csak egy kérdés, ügyvéd úr!” Kommunikációs technikák, hogy megismerjék a szaktudásod valódi értékét
  • Hogyan emeljek óradíjat? Az árazás pszichológiája
  • Hogyan lehet tudatosan kiépíteni a bizalmat? A bizalom neurológiája
  • Mit tegyek, hogy bízzon bennem az ügyfél? A szakértői kép gyakorlata
  • Az ajánlás gyakorlata. Tudományosan igazolt technikák, hogy az ügyfelek ingyen ajánljanak

Jelentkezés itt: https://orac.hu/ugyvedi_oradij_optimalizalasa

Az előadóról és az előadásról bővebben az Ügyvédpodcast legújabb rövid adásában hallhatnak. 

ORAC Academy a LinkedIn-en

Létrehoztunk egy önálló oldalt a LinkedIn-en az ORAC Academynek. Aki érdeklődik a folyamatosan frissülő képzéseink iránt, annak ajánljuk, hogy jelöljön be minket e szakmai oldalon: https://www.linkedin.com/company/orac-academy/